Zala-Depo Kft - Vasvár

frissítve 2020. január 3.

Leírás

A Zala-Depo Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft 2001. szeptember 29-én alakult a Városgazdálkodási Kft-ből történő kiválással. Társaságunkat ZMJV Önkormányzata Zalaegerszeg és környéke kommunális hulladékkal kapcsolatos feladatainak ellátására és a Búslakpusztán lévő regionális hulladéklerakó üzemeltetésére hozta létre.
Társaságunk az elmúlt 11 évben jelentősen bővítette szolgáltatási területét. Zalaegerszeg Körmend és Letenye mellett további 54 településen végezzük a hulladékkezelési közszolgáltatást.
Tevékenységi köreink is bővültek az elmúlt időszakban, hiszen társaságunk célja kezdetektől fogva az, hogy ne csak kötelező önkormányzati feladatot lássunk el, hanem egyéb tevékenységek révén a versenyszférában is mind nagyobb piaci részesedére tegyünk szert. Ennek érdekében társaságunk nemcsak begyűjti és elhelyezi a kommunális hulladékot, hanem nagy hangsúlyt helyez a szelektíven gyűjthető hulladékok előkezelésére, hasznosítására is.


Cégleírás
A hulladékok minél nagyobb mennyiségű hasznosítása érdekében társaságunk már két telephelyen is végzi e tevékenységét. Zalaegerszeg Búslakpusztán üzemeltetjük az ISPA program keretében megvalósult válogatócsarnokot és komposztálóművet papír és műanyag hulladék válogatására, bálázására és komposzt előállítására. A zalaegerszegi volt Petőfi laktanya területén pedig minden egyéb szelektíven gyűjtött hulladék előkezelésére, feldolgozására van lehetőség.
A begyűjtött és előkezelt hulladékokat folyamatosan értékesítjük nemcsak a belföldi, hanem a külföldi (Európai Úniós és Únión kívüli) partnereinknek is. Társaságunk végzi Zalaegerszegen és a környező állami utak egy részén a téli síkosságmentesítési tevékenységet is.
2009. évben társaságunk végezte el a Zalaispa Társulás megbízásából a zalaegerszeg- búslakpusztai lezárt hulladéklerakó rekultiválását, mely országos szinten is mintaprojektként szerepel a Zalaispa rendszerében.
Kulcsszavak:
Hulladékkezelés
Termékek
Komposztáló edények, konténer
Szolgáltatások
szelektív hulladékgyűjtés, környezetvédelem, hulladékszállítás, elektronikai hulladék begyűjtése, bontási hulladékok kezelése, Útépítés, Hóeltakarítás, környezeti nevelés
Zala-Depo Kft - Vasvár a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Zala-Depo Kft - Vasvár

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Közelben található Zala-Depo Hulladékgazdálkodás kirendeltségek

 1. VÖRÖSMARTY MIHÁLY UTCA
  9800  Vasvár
 2. Bástya Utca 9.
  9900  Körmend
 3. BÚSLAKPUSZTA
  8900  Zalaegerszeg
 4. PARKI ÚT
  8900  Zalaegerszeg
 5. Gasparich Márk utca 26.
  8900  Zalaegerszeg